Foto: nn-basket.ru

Latviešu basketbolista Kaspara Bērziņa pārstāvētā Krievijas basketbola komanda "Ņižņij Novgorod", ko trenē Ainars Bagatskis, Artūrs Štālbergs un Oskars Ernšteins, sestdien VTB Vienotās līgas mačā izbraukumā ar 69:102 (23:28, 15:17, 15:27, 15:30) pārliecinoši piekāpās Kazaņas "Unics" komandai.

Vēl pēc puslaika "Ņižņij Novgorod" bija tikai septiņu punktu deficīts, bet otrajā spēles daļā mājinieki bija ievērojami labāki.

Uzvarētājiem rezultatīvākais spēlētājs ar 19 punktiem, desmit rezultatīvām piespēlēm un sešām bumbām zem groziem bija spānis Hoakins Koloms, bet attiecīgi 18 un 17 punktus sameta grieķis Konstantīns Kaimakoglu un amerikānis Kīts Lengfords.

Savukārt viesu rindās ar 15 punktiem izcēlās Viktors Rads.

Bērziņš laukumā pavadīja 18 minūtes un piecas sekundes, realizējot vienīgo izpildīto divpunktu metieniem, bet netrāpot divus tālmetienus, kas kopā viņam deva divus punktus. Tāpat latvieša kontā sešas atlēkušās bumbas un trīs piezīmes, kas deva piecus efektivitātes koeficienta punktus.

Turnīrā joprojām bez zaudējumiem cīnās septiņas spēles aizvadījusī latvieša Jāņa Timmas pārstāvētā Sanktpēterburgas "Zeņit" komanda, kurai ar septiņiem panākumiem attiecīgi astoņos un deviņos mačos seko Maskavas CSKA un "Unics".

Savukārt "Ņižņij Novgorod" ar pieciem panākumiem deviņās spēlēs kopvērtējumā ir tikai devītajā pozīcijā.

Tikmēr Latvijas čempione "VEF Rīga" ar divām uzvarām deviņās spēles ieņem 14.vietu 16 komandu konkurencē un svētdien viesos tiksies ar Gruzijas komandu Tbilisi "Vita", kas šosezon joprojām ir bez panākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!