Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā zaudējumu sēriju pirmdien vēl nespēja pārtraukt Andra Biedriņa pārstāvētā komanda Goldensteitas "Warriors", kas viesos ar 95:108 (23:20, 23:23, 24:31, 25:34) piekāpās Jūtas "Jazz".

Biedriņš laukumā bija 27:53 minūtes, kuru laikā bija tuvu "double double" sasniegšanai. Biedriņš guva astoņus punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, realizējot četrus no desmit divpunktu metieniem un kļūdoties abos soda metienos.

"Warriors" komandai tas bija septītais zaudējums pēc kārtas un arī 12 zaudējums pēdējās 13 spēlēs. Sezonas pirmajās astoņās spēlēs "kareivji" izcīnīja sešas uzvaras, bet pēc tam 16 spēlēs ir gūtas tikai divas uzvaras.

"Jazz" rindās rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Derons Viljamss, kuram arī desmit rezultatīvas piespēles. "Warriors" labā 20 punktus guva Dorels Raits, 19 punktus – Redžijs Viljamss, Deivids Lī guva 18 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet viens no līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem Monta Eliss šoreiz guva vien 16 punktus.

"Kareivjiem" tagad būs laba iespēja pārtraukt neveiksmju sēriju, jo jau otrdien savā laukumā jātiekas ar vienu no pēdējo gadu līgas vājākajām komandām Minesotas "Timberwolves", bet pēc tam sestdien jāviesojas pie Portlendas "Trail Blazers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!