Foto: F64

Basketbola klubs "Jēkabpils" sasvu sastāvu papildinājuši ar Latvijas izlases centru, 209 cm garo Andrju Šeļakovu, informē kluba preses dienests.

25 gadus vecais Šeļakovs pēdējās četras vasaras ir bijis Latvijas vīriešu basketbola izlases sastāvā un arī šogad ir izlases kandidāts.

Iepriekšējo sezonu Šeļakovs pavadīja Ukrainas līderklubā "Odessa", bet pavasarī pievienojās Kosovas klubam "Sigal Prishtina".

"Iepriekšējā sezona sanāca ļoti saraustīta - gan Ukrainas nemieru, gan arī personīgu apstākļu dēļ. Šobrīd apsverot visus plusus un mīnusus, aprunājoties ar treneri, izlēmu palikt Latvijā un pieņemt BK "Jēkabpils" piedāvājumu. Priekšstats par Jēkabpils klubu ir labs, kā nekā pagājušajā gadā tika izcīnīta bronzas medaļa," tā savu pievienošanos BK "Jēkabpils" komentē Šeļakovs.

Uz jautājumu par nākamās sezonas mērķiem Šeļakovs atbild: "Mērķis ir katru spēli nospēlēt pēc labākās sirdspaziņas. Klubam ir lielas ambīcijas – jāizcīna vismaz bronza LBL. Uz to tad arī tieksimies!"

Andrejs Šeļakovs savu profesionālo karjeru uzsācis 2006. gadā kā "ASK Rīga" spēlētājs. Turpmākajos gados Šeļakovs četras sezonas pavadījis "VEF Rīga" vienībā, spēlējis Spānijas klubos "CB Tarragona" un "Mellila Boloncesto", Ukrainas klubā BC "Odessa", Kosovā – klubā "Sigal Prishtina", kā arī 2012./2013. gada sezonas sākumā vairākas spēles aizvadījis BK "Barons Kvartāls" sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!