Foto: Publicitātes foto
BK "Jēkabpils" sastāvā atgriezies viens no pagājušas sezonas komandas līderiem Roberts Stumbris, kuram pirmais atgriešanās mačs varētu būt jau sestdienas spēlē pret BK "Ogre", informēja komanda.

Aizvadītajā sezonā Stumbris bija rezultatīvākais spēlētājs "lūšu" rindās – "Olybet" Latvijas Basketbola līgā (LBL) viņš vidēji katrā spēlē iemeta 14,5 punktus un izcīnīja 5,8 atlēkušās bumbas, kamēr "Triobet" Baltijas Basketbola līgā viņa rēķinā bija 13,0 punkti un 6,4 atlēkušās bumbas.

Šo sezonu Saldū dzimušais 24 gadus vecais un 200 cm garais uzbrucējs uzsāka Lietuvas "Nevežis" komandā. Diemžēl pašā sezonas ieskaņā basketbolists guva traumu, kas liedza viņam turpināt palīdzēt komandai. Līdz tam Stumbris "Nevežis" sastāvā FIBA Eiropas kausā katrā cīņā bija iekrājis vidēji 7,5 punktus, piecas atlēkušās bumbas un 2,5 rezultatīvas piespēles, bet Lietuvas čempionātā paspējis piedalīties vienā spēlē. Pēc atveseļošanās Stumbris aizvadīja vairākas spēles Ķēdaiņu kluba sastāvā, bet februāra sākumā atgriezās Jēkabpilī.

""Nevežis" komandu pametu, jo klubs nepildīja līguma nosacījumus. Bet atgriežoties Jēkabpilī, jūtos super! Vēlos pārsniegt to robežu, ko pagājušajā sezona neizdevās pārsniegt – uzvarēt pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā un cīnīties tālāk. Es ar katru spēli būšu tikai labāks un palīdzēšu komandai, cik vien man būs iekšā!" pozitīvā un apņēmības pilnā noskaņojumā savu atgriešanos komentē Stumbris.

Roberts Stumbris spēlēt LBL sāka 2011. gadā toreizējā "Liepājas Lauvu" komandā, pēc tam pa divām sezonām pavadīja "Jūrmala/Fēnikss" un Igaunijas "Tarvas" komandās, vienu sezonu aizstāvēja BK "Jēkabpils" krāsas un 2017./2018. sezonas pirmo pusi bija jau minētā Ķēdaiņu "Nevežis" kluba sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!