Foto: Publicitātes foto

Basketbola klubs "Jēkabpils" izmantojuši iespēju līdz 15. martam pieteikt vēl vienu spēlētāju un noslēguši līgumu ar amerikāņu aizsargu Āronu Bakoti, informē kluba preses dienests.

Āronam Bakotem ir 23 gadi, viņš ir 196 cm garš un 79 kg smags, un šis būs viņa pirmais gads profesionāla basketbolista amatā. Pirms tam viņš pārstāvējis "Old Dominion" unversitātes basketbola klubu un 2015./2016. gada sezonā bija viens no komandas līderiem - vidēji 26 minūtēs amerikānis guva 13,1 punktu, izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas un izdarīja 2,2 piespēles.

"Mēs visu sezonu cīnāmies ar traumām, arī tagad vairākiem spēlētājiem ir savainojumi, tāpēc vēl viens cilvēks rotācijā būs ļoti noderīgs," saka
BK "Jēkabpils" galvenais treneris Rūdolfs Rozītis. "Līgums ir noslēgts uz pārbaudes laiku ar cerību, ka viņš pierādīs sevi un varēs mums palīdzēt līdz pat sezonas beigām. Ārons ir ļoti pozitīvs un ar milzīgu vēlmi un motivāciju spēlēt Eiropā. Ceru, ka viņš to demonstrēs arī laukumā un iederēsies mūsu kolektīvā!"

Šobrīd BK "Jēkabpils" ar 13 uzvarām un 11 zaudējumiem desmit komandu konkurencē ieņem LBL rezultātu tabulas ceturto pozīciju. Nākamais mačs gaidāms jau sestdien, 11. martā, kad "lūši" Ogrē tiksies ar Renāra Magones pārstāvēto "Ogre/Kumho Tyre".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!