Foto: Publicitātes foto

Latvijas basketbola kluba "Jēkabpils" galvenais treneris Igors Miglinieks pēc uzvaras pār čempionvienību "VEF Rīga" atzina, ka pretiniekus izdevās apspēlēt taktiski.

Jau vēstīts, ka "Jēkabpils" izbraukumā ar rezultātu 79:77 pārspēja "VEF Rīga", radot papildus intrigu "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) kopvērtējumā.

"Mēs bijām pietiekami agresīvi aizsardzībā, taktiski apturējām viņu ātros uzbrukumus, riskējām un piespiedām pretinieku daudz kļūdīties. Mums nebija variantu ar šī brīža sastāvu uzvarēt cīņu zem groza, tāpēc bija jāuzmanto cita taktika. Ronalds Rutkausks ir guvis traumu, viņš bija nozīmīgs komandas spēlētājs, kurš guva punktus, cīnījās zem groza, viņam bija būtiska loma spēles zīmējumā. Bet par spīti apstākļiem komanda bija pozitīvi noskaņota un enerģiska un mums izdevās uzvarēt," kluba preses dienestam sacīja Miglinieks.

Par rezultatīvāko spēlētāju Jēkabpils komandā aizvadītajā mačā kļuva Renārs Magone, kurš nesen pievienojās šim klubam. "Renārs ir izturējis ugunskristības šajā komandā, un prieks, ka viņš parādīja raksturu un pierādīja, ka ir labs sastāva papildinājums," teica Miglinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!