"Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandu "Jēkabpils" arī nākamajā sezonā turpinās vadīt Rūdolfs Rozītis, informēja komandas preses dienests.

Šajā starpsezonā pastāvēja iespēja, ka Jēkabpils klubs vairs nespēlēs LBL augstākajā divīzijā. Pēc neskaidrību pilnas vasaras komandas vadībai tomēr izdevies piesaistīt pietiekami lielu finansējumu, lai aizvadītu sezonu valsts spēcīgākajā līgā.

Šī būs Rūdolfa Rozīša otrā sezona pēc kārtas BK "Jēkabpils" galvenā trenera amatā. Bet savu pirmo pieredzi "Jēkabpils" komandā treneris guva 2014./2015. gada sezonā, kad, būdams Edmunda Valeiko asistents, aizveda klubu līdz LBL bronzas medaļām.

Rozītis ir gandarīts, ka par spīti visam Jēkabpilī ir izdevies saglabāt profesionālu basketbola komandu: "Ir liels prieks, ka šis klubs paliek uz Latvijas basketbola kartes! Paldies kluba vadībai par uzticību un paldies Jēkabpils pilsētas pašvaldībai, ka tā turpina klubu atbalstīt. Tikai kopā ir iespējams ko panākt, un es zinu, ka visi iesaistītie cilvēki darīja un dara kluba labā visu, ko vien var!"

"Mēs veidojam sastāvu pēc savām iespējām, un esmu pārliecināts, ka cīnīsimies katrā spēlē tā, kā tas "lūšiem" pienākas. Liels uzsvars tiks likts uz jaunajiem vietējiem spēlētājiem, jo mēs nedrīkstam pieļaut, ka katru gadu labākie Jēkabpils jaunatnes spēlētāji dodas prom. Ir viņu laiks parādīt, uz ko viņi ir spējīgi," turpināja treneris.

Tiek ziņots, ka komandā paliks vairāki spēlētāji no iepriekšējām sezonām, kā arī pievienosies Jēkabpils jaunie basketbolisti, taču detalizētāka informācija tiek solīta vēlāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!