Latvijas basketbola klubs "Jūrmala", kas aizvadītajā sezonā izcīnīja Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas medaļas, pagarinājis līgumu ar uzbrucēju Uģi Pineti, informē komandas preses dienests.

27 gadus vecais basketbolists pagājušajā sezonā bija BK "Jūrmalas" kapteinis. Viņš ar komandu pērn izcīnīja sudraba medaļu Baltijas Basketbola līgā un bronzu LBL čempionātā.

"Pagājušā sezona noteikti vērtējama ar lielu plus zīmi - izcīnītas 2 medaļas, taču apziņa, ka varējām vēl labāk ir lielākā motivācija strādāt, lai to pierādītu," atzīst Pinete.

Pinete savas karjeras lielāko daļu pavadījis Jūrmalas komandā. Pērn viņš LBL vidēji guva 11,4 punktus un izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas, bet BBL viņa kontā 9,4 punkti un 2,7 atlēkušās bumbas.

Savukārt par BK "Jūrmala" galvenā trenera Mārtiņa Gulba asistentu apstiprināts Kristaps Zeids, kurš aizvadītajā sezonā vadīja "Valga/Valka" komandu. Pagājušajā sezonā Zeids savu trenēto komandu aizveda līdz LBL ceturtdaļfinālam, kur piekāpās BK "Ogre, tādējādi noslēdzot sezonu piektajā vietā.

"Ļoti simpatizē Jūrmalas projekts un organizācija. Klubs zina uz ko iet, dara to pakāpeniski, bet mērķtiecīgi, un pats galvenais, domā par basketbola izaugsmi. Tāpēc izšķirties par labu Jūrmalas piedāvājumam nebija grūti. Ar galveno treneri Gulbi labi sastrādājāmies šovasar U-16 izlasē, kopīgu valodu atrast problēmu nebūs," teica Zeids. "Sastāvs veidojas ļoti simpātisks un konkurētspējīgs ar daudz talantīgiem spēlētājiem, kuriem labākās sezonas vēl priekšā.Tagad atliek tikai strādāt, un jau tagad nevaru sagaidīt sezonas sākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!