Foto: Publicitātes foto

Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubā "Valmiera" arī nākamajā sezonā spēlēs 187cm garais aizsargs Edmunds Elksnis, ar kuru noslēgts līgums uz divām sezonām. Arī iepriekšējās trīs sezonas izteiktais aizsardzības tipa spēlētājs Elksnis ir aizvadījis, pārstāvot "BK Valmiera" komandas krāsas, informēja vienība.

Pagājušajā sezonā viņš Latvijas Basketbola līgas 33 spēlēs vidēji 13 minūtēs guva 3,5 punktus un izcīnīja 1,3 atlēkušās bumbas, savukārt Baltijas Basketbola līgā viņa rādītāji bija attiecīgi 12 spēlēs vidēji 11 minūtes gūti 2,6 punkti un izcīnītas 1,3 atlēkušās bumbas.

"BK Valmiera" ģenerālmenedžera Mārtiņa Bērziņa komentārs: "Edmunds Elksnis ir enerģijas spēlētājs – ļoti labs aizsardzībā, bet arī uzbrukumā viņš savu potenciālu vēl līdz galam nav nodemonstrējis. Viņš ir spēlētājs, kurš ar savu neordināro spēli uzbrukumā un milzīgo enerģiju aizsardzībā bieži vien pozitīvā ziņā ir "lauzis" spēles gaitu. Edmunds var spēlēt tikai labāk – ir ļoti daudz elementu, kur viņš var progresēt, tāpēc ar pamatotām cerībām attiecībā uz viņu skatamies uz nākamo sezonu!"

Edmunda Elkšņa komentārs: "Man kā vietējam spēlētājam ir prieks turpināt sadarbību ar savas pilsētas komandu. Jauni treneri, jauni komandas biedri un esmu gatavs palīdzēt savai komandai, lai tās sniegums būtu labāks kā pagājušajā sezonā!".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!