Foto: DELFI

Latvijas basketbola klubs "Ventspils" noslēdzis 10 dienu pārbaudes līgumu ar amerikāņu aizsargu Kevinu Fosteru, informē komanda.

Šobrīd Fosters ir jau ieradies Ventspilī un aizvadījis pirmos treniņus kopā ar BK "Ventspils". 23 gadus vecais Kevins Fosters 2013. gadā absolvējis "Santa Clara" universitāti. Profesionāla basketbolista karjeru uzsācis šīs sezonas sākumā, pievienojoties Turcijas klubam "Bešiktaš". Oktobra mēnesī spēlētājs noslēdzis līgumu ar Vācijas klubu "Fraport Skyliners Frankfurt", bet novembrī guva savainojumu un līdz šim brīdim izgāja rehabilitācijas kursu.

"Bešiktaš" rindās Fosters piedalījās divās ULEB Eiropas kausa spēlēs, vidēji deviņās minūtēs gūstot 1,5 punktus un atdodot 3,0 rezultatīvas piespēles. Pēdējā NCAA karjeras sezonā Fosters vidēji 31,8 minūtēs guva 17,9 punktus atdeva 4,4 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas un pārtvēra 2,3 bumbas.

Šobrīd ar Fosteru noslēgts pārbaudes laika līgums uz 10 dienām. Pēc noteiktā pārbaudes laika tiks izlemts, vai Fosters paliks BK "Ventspils" sastāvā. Līgumā paredzēts, ka Fosters, iespējams, ventspilnieku rindās būs arī 2014./2015. gada sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!