Foto: F64
Latvijas basketbola kluba “VEF Rīga” spēlētāji psiholoģi neeesot bijuši gatavi spēlei ar latvieša Riharda Kuksika pārstāvēto Spānijas komandu "Valencia Basket", pēc smagā zaudējuma izteicās Ramūns Butauts.

Atgādinām, ka “VEF Rīga” ULEB Eiropas kausa izcīņas otrā posma - TOP 16 turnīra - I apakšgrupas otrās kārtas spēlē ar rezultātu 49:80 pārliecinoši zaudēja "Valencia Basket" vienībai.

“Pretinieki aizvadīja fantastisku spēli un pirmajās divās ceturtdaļās mūs iznīcināja,” Butauts citēts turnīra oficiālajā mājaslapā internetā. “ Mums nebija izredzes uzvarēt. Bez jeb kādām šaubām – šī bija mūsu sliktākā spēle šajā sezonā.”

“Mūsu komanda nebija gatava cīnīties. Nebijām sagatavojušies psiholoģiski un Valensijas komanda spēlēja ļoti labi, realizējot daudz trīspunktu metienus. Mums bija problēmas gan uzbrukumā, gan aizsardzībā,” turpināja speciālists.

Tikmēr “VEF Rīga” centrs Kaspars Bērziņš stāstīja, ka spēles sākumā viņa komandai neesot padevies nekas no plānotā.

““Valencia Basket” spēli iesāka ļoti labi. Viņu uz mums izdarīja lielu spiedienu un mēs kļuvām nervozi. Mēs vēlējāmies uzvarēt spēli jau pirmajā ceturtdaļā, bet nekas nepadevās. Pieļāvām daudz kļūdu, taču vajag vairāk pacietības, lai uzvarētu,” izteicās Bērziņš.

I grupas kopvērtējumā pēc divām kārtām pa divām uzvarām ir čehu Nimburkas CEZ un "Valencia Basket", bet "VEF Rīga" un Francijas komanda "Gravelines" pagaidām cīnās bez panākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!