Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Klīvlendas "Cavaliers" atspēlējās no 26 punktu deficīta un ar rezultātu 119:114 izbraukumā pārspēja Indiānas "Pacers", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-0.

Šajā mačā pirmajā puslaikā "Cavaliers" vienu brīdi bija iedzinējos ar 26 punktu deficītu, bet pirmā puslaika noslēgumā rezultāts bija 49:74, taču mača turpinājumā pašreizējie NBA čempioni savu spēli sakārtoja un sāka tuvoties pretiniekiem. Pēc trešās ceturtdaļas rezultāts bija 84:91, bet maču beigu daļā "Cavaliers" bija pārāki.

Šis bija liekākais puslaika deficīts, kuru izdevies atspēlēt NBA izslēgšanas spēlēs.

Lielisku sniegumu uzvarētāju sastāvā parādīja Lebrons Džeimss, kurš guva 41 punktu, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles. "Pacers" sastāvā Pols Džordžs guva 36 punktus, izcīnīja 15 atlēkušās bumbas un izdarīja deviņas piespēles.

Vēl pārliecinošu uzvaru izcīnīja Milvoki "Bucks", kas savā laukumā ar 104:77 pārspēja Toronto "Raptors" un sērijā panāca rezultātu 2-1.

Uzvarētājiem 20 punktus guva Kriss Midltons, bet 19 punkts sameta Jannis Adetokunbo. "Raptors" sastāvā pa 13 punktiem guva Kails Lourijs un Delons Raits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!