Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas "Cavaliers" zvaigzne Kairijs Īrvings ļoti vēlas pievienoties Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Ņujorkas "Knicks", vēsta ESPN žurnālists Pablos Toress.

Jau vēstīts, ka Īrvings negaidīti paziņoja par vēlmi pamest "Cavaliers", jo viņš esot noguris no spēlēšanas Lebrona Džeimsa ēnā. Saspēles vadītājs esot gatavs kļūt par komandas pirmo vijoli.

"Knicks" esot Īrvinga pirmā izvēle, tomēr viņš būtu ar mieru spēlēt arī Sanantonio "Spurs", Maiami "Heat" un Minesotas "Timberwolves" komandās.

Lai "Knicks" iegūtu Īrvingu, būs jāveic diezgan sarežģīts maiņas darījums, kurā būtu jāiesaista arī trešā komanda. Tajā visdrīzāk tiktu iesaistīts arī Karmelo Entonijs, kuru jau ilgāku laiku "Knicks" vēlas aizmainīt un kurš būtu ar mieru spēlēt "Cavaliers" rindās.

Īrvings pagājušajā sezonā bija viens no "Cavaliers" komandas galvenajiem vilcējiem, regulārajā čempionātā vidēji gūstot 25,2 punktus un izdarot 5,8 rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā viņam vidēji spēlē 25,9 punkti 5,3 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!