Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālā Bostonas "Celtics" ar rezultātu 111:108 savā laukumā pārspēja Klīvlendas "Cavaliers", sērijā līdz četrām uzvarām panākot rezultātu 1-2.

Līdz ar to pārtrūka "Cavaliers" 11 uzvarēto spēļu sērija "play-off" cīņās. Savukārt "Celtics" komandai atlikušajās spēlēs vairs nevar palīdzēt līderis Aizeja Tomass, kurš guvis savainojumu.

Tomēr arī bez Tomasa "Celtics" spēja gūt pirmo uzvaru sērijā pret "Cavaliers". Aizvadītajā cīņā rezultatīvākais Bostonas komandā bija Markuss Smarts, kurs guva 27 punktus, 20 punktus pievienoja Eiverijs Bredlijs, bet Els Horfords guva 16 punktus.

Savukārt "Cavaliers" komandā 29 punktus guva Kairijs Īrvings, 28 punkti un 10 atlēkušās bumbas Kevina Lava kontā, bet 18 punktus un 13 atlēkušās bumbas pievienoja Tristans Tompsons.

"Celtics" komanda šajā mačā trešajā ceturtdaļā bija iedzinējos ar 21 punkta deficītu, bet bostonieši spēja atspēlēties. Pēdējās sekundēs Bredlijs ar realizētu tālmetienu nodrošināja savas komandas uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!