Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Ar uzvaru Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) regulāro čempionātu svētdien noslēdza "Cēsu" komanda, kas ar 84:41 (29:18, 23:4, 16:6, 16:13) savā laukumā pieveica Latvijas U-16 izlasi.

Uzvarētājām šajā spēlē 17 punktus iekrāja Anete Horelika, kura arī izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet Agnijas Rekes kontā bija 15 punkti.

Tikmēr U-16 valstsvienībā 14 punktus guva Kate Krēsliņa.

Regulārajā čempionātā uzvaru jau garantējusi pēdējo divu sezonu spēcīgākā komanda "TTT Rīga", kas iekrājusi 26 uzvaras 27 aizvadītajās spēlēs, bet tai ar 22 uzvarām 28 mačos seko "Cēsu" basketbolistes, kuras vienīgās šosezon pārspējušas rīdzinieces. "RTU-Merks" ar 19 panākumiem 28 cīņās ieņem ļoti stabilu trešo vietu un jau noslēgusi regulāro čempionātu, bet ceturtā ar 15 uzvarām 28 spēlēs ir "Liepājas Papīra" komanda, kas garantējusi pēdējo ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm.

Piektajā vietā atrodas "TTT-Rīga Juniores" vienība, kas 28 cīņās tikusi pie 13 panākumiem, kopvērtējuma sestajā pozīcijā ar desmit uzvarām 28 spēlēs ir "Daugavpils Universitāte" (DU), tai ar sešiem panākumiem seko "Latvijas Universitāte" (LU), bet Latvijas U-16 valstsvienība zaudējusi visās 27 aizvadītajās cīņās, ieņemot pēdējo, astoto, vietu.

LSBL regulārais čempionāts noslēgsies otrdien ar spēli starp "TTT Rīga" un U-16 izlasi.

Kā ziņots, aizvadītās sezonas LSBL finālsērijā "TTT Rīga" ar 3-0 pieveica "RTU-Merks" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!