Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) regulārā čempionāta spēlē "Cēsis" izbraukumā ar rezultātu 77:76 (10:17, 20:19, 14:17, 27:18, 6:5) pagarinājumā pieveica "Liepājas Papīrs" komandu.

Lielāko spēles daļu "Liepājas Papīrs" atradās vadībā, bet "Cēsis" mača vadību pirmo reizi pārņēma tikai sešas minūtes pirms ceturtās ceturtdaļas beigām. Turpinājumā vadībā pārmaiņus atradās abas komandas, bet 23 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām "Cēsu" basketbolistēm bija piecu punktu pārsvars, taču mājiniecēm izdevās panākt neizšķirtu un ievirzīt cīņu pagarinājumā.

Pagarinājuma sākumā "Cēsis" iekrāja divu punktu pārsvaru, ko sekmīgi nosargāja līdz pat mača beigām.

Uzvarētājām rezultatīvākā ar 17 gūtajiem punktiem bija Anete Horelika, bet Agnija Reke izcēlās ar 13 punktiem. Savukārt "Liepājas Papīrs" rindās Rendija Misus iekrāja 20 punktus, kamēr Krista Krasovska pretinieču grozā sameta 14 punktus, kā arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

Šī "Cēsu" komandai bija devītā uzvara 14 aizvadītajās spēlēs, kas tai kopvērtējumā ļauj ieņemt otro vietu. "Cēsis" atpaliek vienīgi no čempionvienības "TTT Rīga", kas uzvarējusi visās 14 šosezon aizvadītajās spēlēs.

Tikmēr "Liepājas Papīrs" ar septiņām uzvarām 13 mačos saglabāja ceturto vietu kopvērtējumā.

LSBL šosezon spēlē astoņas komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru, četrām spēcīgākajām iekļūstot izslēgšanas spēlēs.

Kā ziņots, aizvadītās sezonas LSBL finālsērijā "TTT Rīga" ar 3-0 pieveica "RTU-Merks" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!