Foto: AFP/Scanpix
Ar četru spēlētāju noraidīšanu līdz mača beigām svētdien noslēdzās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēle starp Losandželosas vienībām "Clippers" un "Lakers", kurā ar 99:92 pārāka bija "Clippers" komanda.

"Clippers" tādējādi pārtrauca "Lakers" septiņu uzvaru sēriju.

Losandželosas klubu duelis noslēdzās ar četru spēlētāju noraidīšanu. 5,7 sekundes pirms spēles beigām pēc Rendijs Foja diviem soda metieniem cīņā par atlēkušo bumbu laukumu savā starpā nesadalīja "Clippers" basketbolists Bleiks Grifins un Lamārs Odoms no "Lakers". Neapmierināts ar Grifina grūstīšanos, Odoms parāva pretinieku aiz krekliņa un aizgrūda aiz laukuma. Grifinu aizstāvēt devās uzreiz Bairons Deiviss, bet grūstīšanos ātri pārtrauca tiesneši.

Pēc ilgstošas apspriedes tiesneši nolēma līdz mača beigām noraidīt Grifinu, Odomu un Deivisu, kā arī Ronu Ārtestu, kura vaina notikušajā īsti pagaidām nav izskaidrota.

Uzvarētājiem 30 punktus guva Ēriks Gordons, bet Grifins guva 18 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas. "Lakers" labā 27 punktus guva Kobe Braiants, bet Endrū Bainums guva 18 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!