Foto: Publicitātes foto

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" spēlētājs Dāvis Bertāns noslēdzis vairāku gadu sadarbības līgumu ar basketbola aizsargekipējumu ražotāju "Blindsave", informē Latvijas uzņēmuma pārstāvji.

Līgums paredz, ka turpmāk Dāvis Bertāns NBA spēlēs un treniņos izmantos Latvijā ražoto "Blindsave" aizsargekipējumu un kompresijas apģērbu. Līdz ar līguma noslēgšanu Dāvis Bertāns dos tiesības uzņēmumam izmantot savu vārdu un tēlu komunikācijai ar sabiedrību.

"Ar "Blindsave" produktiem jau spēlēju Latvijas izlases sastāvā aizvadītajā Eiropas čempionātā. Ņemot vērā, cik dinamisks un atlētisks pēdējos gados ir kļuvis baksketbols, it īpaši NBA, man ir svarīgi spēlēs un treniņos lietot ekipējumu, kas pasargā no dažāda veida triecieniem un ļauj spēlēt brīvi. Tādēļ esmu ļoti priecīgs par sadarbību ar "Blindsave", jo šo ekipējumu jau esmu pārbaudījis kaujas apstākļos, un tas ir lielisks," atzīst Dāvis Bertāns.

Līgums ir noslēgts uz vairākiem gadiem, turklāt tas arī paredz Dāvja Bertāna īpašā dizaina izstrādi jeb tā saucamo "limited edition" kādam no "Blindsave" produktiem.

"Blindsave" vadītājs Andis Blinds atzīst, ka sadarbība ar Dāvi Bertānu uzņēmumam ir ļoti svarīga, turklāt viņš ir kļuvis par pirmo spēlētāju, ar kuru noslēgts šāda veida sadarbības līgums. "Dāvis ir talantīgs spēlētājs, tādēļ esam gandarīti, ka mums ir izdevies vienoties par sadarbību ar Dāvi, kurš pasaules spēcīgākajā līgā tagad spēlēs ar Latvijā ražoto aizsargekipējumu. Ļoti ceru, ka tas palīdzēs Dāvim nostiprināties NBA un parādīt tajā savu labāko sniegumu, bet mums kļūt atpazīstamākiem ASV basketbola tirgū."

"Blindsave" pagājušajā Eiropas čempionātā atbalstīja vīriešu un sieviešu nacionālās izlases, kā arī 3x3 basketbola izlasi, nodrošinot spēlētājus ar nepieciešamo ekipējumu.

"Blindsave" ir sporta aizsargekipējumu ražotājs, kas, izmantojot unikāla materiāla īpašības un funkcionalitāti, izstrādājis plānākus, komfortablākus un triecienizturīgākus aizsargus, kas piemēroti basketbolistiem un citiem sporta veidu pārstāvjiem. Visi "Blindsave" produkti ir radīti un ražoti Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!