Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns otrdien parādīja ļoti labu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" treniņspēlē.

Otrdien risinājās atklātā treniņspēle starp "Spurs" basketbolistiem, un to klātienē vēroja 12 000 skatītāju. Bertāna pārstāvētā "Sudraba" komanda ar rezultātu 70:68 pārspēja "Melno" komandu.

Bertāns šajā mačā guva 18 punktus, realizējot sešus no 13 metieniem. Viņš visus savus punktus guva ar trīspunktniekiem. Tāpat viņa kontā arī trīs atlēkušās bumbas, trīs piespēles, divas pārtvertas bumbas un viens bloks.

"Es vienmēr vēlos mest pa grozu, taču cenšos savaldīties un pieņemt pareizos lēmumus," pēc spēles Ziemeļamerikas žurnālistiem sacīja Bertāns. "Tā bija tikai treniņspēle, bet, protams, ir patīkami uzspēlēt vairāk nekā pirmssezonas pārbaudes mačos. Bija jautri."

B3RTANS! pic.twitter.com/4V8d6DZMHC

— San Antonio Spurs (@spurs) October 19, 2016

Tāpat Bertāns bija patīkami pārsteigts par to, cik daudz skatītāju apmeklēja šo treniņspēli, sakot, ka daudzās pilsētās uz oficiālajām spēlēm nenāk tik daudz fanu.

Arī "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs uzteica Bertāna sniegumu. "Man nav viņam jāsaka, lai met, kad ir brīvs, un tas ir lieliski. Pie tam viņš savus metienus izdara ļoti ātri," sacīja treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!