Foto: DELFI
Portāls "Delfi" trešdien sāk "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) 23.sezonas spēļu translāciju, un kā pirmā lasītājiem tiek piedāvāta spēle starp divām ambiciozām komandām "Jēkabpils" un "Barons kvartāls".

Spēle Jēkabpilī sāksies pulksten 19:30, bet jau no pulksten 19:15 piedāvāsim lasītājiem tiešraidi.

Šī būs pirmā "Delfi" translācija sadarbībā ar Latvijas Basketbola līgu. Sezonas gaitā plānots translēt divas spēles nedēļā - vienu nedēļas vidū, vienu nedēļas nogalē. Aicinām arī lasītājus iesaistīties spēles apspriešanā un komentēt notikumus laukumā savos "twitter" kontos, lietojot "#AldarisLBL"

"Aldaris" LBL tuvāko spēļu translāciju saraksts

Datums Sākums Spēle
2.oktobris 19:30 BK "Jēkabpils" - "Barons kvartāls"
5.oktobris 20:00 Latvijas Universitāte - BK "Jelgava"
12.oktobris 19:30 BK "Saldus" - BA "Turība"
16.oktobris 19:30 BK "Ventspils" - "Liepājs/Triobet"
19.oktobris 19:30 BK "Jēkabpils" - BK "Valmiera"
23.oktobris 19:30 BK "Valmiera" - BA "Turība"
26.oktobris 19:30 "Liepāja/Triobet" - BK "Jēkabpils"
30.oktobris 19:30 BK "Saldus" - Latvijas Universitāte

Pirmo spēli komentēs Edgars Buļs un Artūrs Šēnhofs. Sezonas laikā "Delfi" komentētāju krēslā sēdīsies arī Madars Bergmanis, Raimonds Zeps un Māris Lindenbaums.

Jau pirmais mačs, ko translēs "Delfi", solās būt spraigs un ar savu intrigu. Šis duelis būs LBL pērnās sezonas ceturtdaļfināla atkārtojums un pirmās kārtas galvenā spēle. Pirms gada pamatturnīrā abas komandas savstarpējās spēlēs izcīnīja pa divām uzvarām, bet ceturtdaļfinālā ar 2-0 uzvarēja "baroni".

Starpsezonā BK "Jēkabpils" komanda "garo galu" nostiprinājusi ar valstsvienībā spēlējušajiem Kasparu Ciprusu, Pāvelu Veselovu un Jāni Pozņaku. Kaut arī ārzemnieku meklēšana pagaidām nav bijusi tik veiksmīga kā pērn, arī pašreizējais komandas modelis ir pilnībā kaujasspējīgs.

"Barons kvartāls" pieteikumā pagaidām ir tikai Latvijā dzimuši spēlētāji, tai skaitā trīs savulaik Eiropas U18 čempionāta bronzas medaļas izcīnījuši vīri - saspēles vadītājs Dāvis Čoders, uzbrucējs Kārlis Apsītis un centrs Roberts Mednis.  Sastāvs ir perspektīvs, tomēr būs vajadzīgs laiks, lai saskaņotu vēlmes ar iespējām. Noderētu arī vēl kāds pieredzējis akcents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!