Foto: AFP/Scanpix

Viens no visu laiku labākajiem basketbola speciālistiem Fils Džeksons nākamajā sezonā varētu trenēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Ņujorkas "Knicks", taču galvenā trenera pienākumus viņš pildītu tikai mājas spēlēs, liecina ESPN žurnālistes Ramonas Šelbernas rīcībā esošā informācija.

Džeksons šobrīd ir "Knicks" komandas prezidents, un viņš šajā sezonā no galvenā trenera amata atlaida Dereku Fišeru. Šobrīd "Knicks" komandas galvenā trenera pienākumus pilda Kurts Rembiss, kurš bijis ilggadējs Džeksona asistents un joprojām viņam ir tuvs draugs.

Pagaidām nav skaidrs, kas nākamajā sezonā būs galvenais treneris Ņujorkas komandai. Šobrīd tiek apspriests variants, ka Džeksons atgriežas trenera amatā, taču vada komandu tikai mājas spēlēs, kamēr Rebiss būs komandas vadītājs izbraukumā. Pagaidām nav zināms, ko par šādu ideju domā komandas īpašnieks Džeimss Dolans.

Iepriekš gan Džeksons izteicies, ka negrasās vairs trenēt NBA komandas veselības problēmu dēļ.

Jau vēstīts, ka Ņujorkas komanda apcer iespēju galvenā trenera amatam piesaistīt Lūku Valtonu, kurš ir asistents Goldensteitas "Warriors" komandā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!