Foto: AFP/Scanpix

Spānijas basketbola klubs "Barcelona Regal" otrdien dramatiskā mačā ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla pirmajā cīņā ar rezultātu 72:70 papildlaikā pārspēja Grieķijas vienību Atēnu "Panathinaikos".

Līdz ar to sērijā līdz trim uzvarām Spānijas klubs izvirzījās vadītā ar rezultātu 1-0.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Huans Karloss Navarro, bet pa 13 punktiem guva Viktors Sada un Ante Tomičs. Savukārt Atēnu komandā pa 14 punktiem sameta Stefans Lasme un Džeims Džists.

Spēles pēdējās ceturtdaļas sākumā septiņu punktu pārsvars bija "Panathinaikos" komandai, tomēr "Barcelona Regal" prata atspēlēties un izvirzīties vadībā ar 64:61. Tomēr Dimitris Diamantidis ar tālmetienu panāca neizšķirtu un ieveda maču pagarinājumā.

Pagarinājumā turpinājās līdzīga spēkošanās, bet Navarro pie rezultāta 69:70 realizēja trīspunktu metienu un palīdzēja savai komandai izcīnīt smagu uzvaru pirmajā "play off" mačā.

ienā pārī "Real Madrid" tiksies ar Telavivas "Maccabi Electra", CSKA spēlēs ar "Caja Laboral Vitoria", bet ceturtajā pāri tiksies "Olympiacos" un Stambulas "Anadolu Efes".

Ceturtdaļfināla cīņas līdz divām uzvarām risināsies 9.-10.aprīlī un 11.-12.aprīlī. nepieciešamības gadījumā pāru trešās spēles notiks 16. vai 17.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!