Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Hjūstonas "Rockets" šobrīd nesteidzas veikt darījumu ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas "Knicks", lai iegūtu uzbrucēju Karmelo Entoniju, vēsta ESPN raidījums "SportsCenter".

Tā kā Entonija līgumā ar "Knicks" ir punkts, ka viņš var noraidīt jebkuru maiņas darījumu, Ņujorkas komandai ir pamatīgi jāpiepūlas, lai atrastu viņam jaunu darba vietu. Pats Entonijs vēlas pievienoties "Rockets" komandai, kurā viņš spēlētu kopā ar divām citām zvaigznēm – Džeimsu Hārdenu un Krisu Polu.

"Knicks" un "Rockets" sarunas par Entonija maiņu nerit tik raiti, kā abas puses vēlētos, tāpēc Hjūstonas komanda esot gatava nogaidīt, lai Ņujorkas kluba prasības par Entoniju kļūtu mazākas. "Rockets" komandai Entonijs noderīgs varētu būt tieši izslēgšanas spēlēs, tāpēc vadība esot gatava nesteigties ar maiņas darījumu un sezonu sākt ar esošo sastāvu.

Lai abas komandas veiktu maiņas darījumu, tajā jāiesaista būs arī trešā komanda, jo "Rockets" nav pārāk daudz, ko piedāvāt par ilggadējos "Knicks" zvaigzni. Arī šis ir viens no iemesliem, kāpēc abām komandām neizdodas jau tagad panākt vienošanos.

Aizvadītajā sezonā Entonijs vidēji guva 22,4 punktus, bet "Knicks" kārtējo reizi nespēja pacīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!