Foto: AP/Scanpix

Latvieša Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" sastāvā Karmelo Entonijs būtu ar mieru aizmainīšanai uz Hjūstonas "Rockets" vai Klīvlendas "Cavaliers" komandām, vēsta portāls "bleacherreport.com", atsaucoties uz ESPN apskatnieku Adrianu Vojnarovski.

"Knicks" iepriekšējais prezidents Fils Džeksons aizvadītās sezonas laikā aktīvi mēģināja atbrīvoties no Entonija, bet viņam tas neizdevās, jo basketbolista līgumā ir punkts, ka viņu aizmainīt var tikai ar paša apstiprinājumu. Arī pēc Džeksona aiziešanas "Knicks" vadība ir noskaņota neturpināt sadarbību ar rezultatīvo Entoniju.

Tiek ziņots, ka Entonijs būtu ar mieru, ja viņš maiņas darījuma rezultātā nonāktu "Rockets" vai "Cavaliers" komandās. "Rockets" rindās viņš varētu spēlēt kopā ar Džeimsu Hārdenu un Krisu Polu, bet Klīvlendā – kopā ar Lebronu Džeimsu un Kairiju Īrvingu. Entonija galvenais mērķis ir cīnīties par čempionu titulu, tāpēc šīs abas komandas ir starp viņa favorītēm.

Iepriekš "Knicks" vēlējās izpirkt Entonija līgumu, tomēr basketbolistu neapmierināja Ņujorkas kluba piedāvātie nosacījumi. Līdz ar to "Knicks" vadībai joprojām jālauza galvu, kā atrisināt situāciju ar Entoniju.

Aizvadītajā sezonā Entonijs vidēji guva 22,4 punktus, bet "Knicks" kārtējo reizi nespēja pacīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!