Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Karmelo Entonijs otrdien tikās ar kluba prezidentu Filu Džeksonu un uzsvēra, ka vēlas turpināt savu karjeru šajā vienībā, vēsta ārvalstu mediji.

Pēdējā laikā Ņujorkas "Knicks" komandas sniegums bijis ļoti vājš, bet komandai traucē dažādie skandāli arī ārpus laukuma. Jau vēstīts, ka Deriks Rouzs, nevienam neziņojot, neieradās uz spēli, bet pēdējās dienās izskanējušas baumas, ka Entonijs varētu tikt aizmainīts uz citu komandu.

Tomēr ilggadējais "Knicks" līderis otrdien tikās ar "Knicks" prezidentu Džeksonu. Viņš uzsvēra, ka vēlas palikt Ņujorkas komandā, un nedomā piekrist maiņas darījumam. Entonija līgumā ir punkts, ka bez viņa piekrišanas komanda nevar veikt maiņas darījumu.

Tiek ziņots, ka Entonija un Džeksona tikšanās tika aizvadīta mierīgā un biznesa gaisotnē.

Baumas par Entoniju aizmainīšanu sākās pēc tam, kad pats basketbolists reaģēja uz Fila Džeksona drauga Čārlija Rosena viedokļa rakstu, kurā tika apgalvots, ka "Knicks" ilggadējais līderis šai komandai vairs nav noderīgs, sacīja, ja Ņujorkas komandas vadība grib no viņa atbrīvoties, tad par to abām pusēm jāizrunājas.

Tāpat iepriekš Džeksons atklāti kritizēja Entoniju, sakot, ka viņš pārāk bieži pārtur bumbu un izdara nevajadzīgi sarežģītus metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!