Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līderis Karmelo Entonijs nav pārāk priecīgs par dalību līgas Zvaigžņu spēlē.

Jau vēstīts, ka Entoniju iekļāva NBA Zvaigžņu spēles Austrumu komandas sastāvā, aizvietojot savainoto Klīvlendas "Cavaliers" spēlētāju Kevinu Lavu. Līdz ar to "Knicks" komandu NBA Zvaigžņu spēles nedēļas nogalē pārstāvēs trīs spēlētāji – Entonijs, kā arī Kristaps Porziņģis un Villijs Ernangomess, kuri piedalīsies Uzlecošo zvaigžņu spēlē.

"Piedalīšanās zvaigžņu spēlē man nozīmē daudz. Būt Zvaigžņu spēlē un pārstāvēt savu komandu joprojām ir gods, par spīti visam," uzsvēra Entonijs.

Pēdējā laikā izskanējušas runas, ka "Knicks" prezidents Fils Džeksons vēlas Entoniju aizmainīt uz citu komandu, un veidot komandu ap Porziņģi. Visas šīs baumas Entoniju ir nogurdinājušas, kā arī komandai joprojām neveicas. Tāpēc viņš cerēja, ka Zvaigžņu spēles nedēļas nogalē varēs atpūsties.

"Turpināju cerēt, ka nedēļas nogalē varēšu atpūsties, taču tāda ir dzīve. Notiek dažādas lietas, jāpieņem lēmumi un jāizvērtē situācija," atklāti teica Entonijs. "Visvairāk esmu priecīgs par Villiju, kurš būs kopā ar savu "brāli" Porziņģi. Esmu pārliecināts, ka viņi izbaudīs spēli."

Entonijs teica, ka abiem komandas biedriem tā būs ļoti vērtīga pieredze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!