Foto: AP/Scanpix

Latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līderis Karmelo Entonijs neizprot šīs vienības nākotnes vīziju, ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN citē spēlētāja teikto.

Par spīti baumām NBA maiņas darījumu pēdējā dienā bija diezgan neaktīva un neveica izmaiņas sastāvā. Tika skaļi runāts par Entonija un Derika Rouza aizmainīšanu, taču nekas no tā neīstenojās.

"Ja godīgi, nē, es neizprotu, vismaz šobrīd ne," vaicājumam, vai viņš izprot "Knicks" nākotnes vīziju, atbildēja Entonijs. "Šķita, ka kluba vadība grasās kaut ko darīt maiņas darījumu pēdējā dienā. Likās, ka vismaz tas ir viens no plāniem. Tomēr tagad vadībai ir jāatgriežas pie tāfeles un jātiek skaidrībā par citu nākotnes plānu šai komandai."

Iepriekšējās dienās diezgan skaļi tika runāts par Rouza aizmainīšanu uz Minesotas "Timberwolves", pretī saņemot spāņu saspēles vadītāju Rikiju Ruvio, kura piespēlētāja prasmes tiek vērtētas ļoti augstu. Tiesa, pēdējā brīdī Minesotas klubs atteicies no apmaiņas. Pastāvēja iespējamība, ka Kortnijs Lī tiktu aizmainīts uz Losandželosas "Clippers", taču arī šis darījums nerealizējās.

"Nevienam nepatīk būt neziņā. Visi vēlamies zināt, kas notiks, it īpaši, ja tas attiecas uz tevi. Tomēr šajā sportā tas tā nenotiek. Nedomāju, ka esmu vienīgais, kurš izjutis to šādi. Arī citi basketbolisti vēlas būt iesaistīti - varbūt ne gluži iesaistīti, bet zināt, kas notiek ar komandu," teica Entonijs.

ESPN ziņo, ka "Knicks" šomēnes veikusi pārrunas ar vismaz trīs komandām par Entonija aizmainīšanu, taču līdz beigu termiņam nekas nerealizējās.

Entonija līgumā ir punkts, kas basketbolistu liedz aizmainīt bez viņa piekrišanas.

Basketbolists gan norādīja, kas nav bijis neviena piedāvājuma, kurā viņš būtu ieinteresēts. "Nebija nekā tāda. Līdz ar to jau pāris dienas iepriekš zināju, ka nekur nedošos."

"Knicks" vienība, kam pirms sezonas tika prognozēta stabila vieta izslēgšanas turnīrā, zaudējusi astoņās no pēdējām desmit spēlēm. Prognozējams, ka šī komanda arī šogad nespēs iekļūt izslēgšanas turnīrā, kur tā nav spēlējusi kopš 2013.gada.

Šobrīd neskaidrības ir arī ap Porziņģi, kurš iedzīvojies potītes savainojumā.

Ar 23 panākumiem 58 spēlēs "Knicks" komanda ir Austrumu konferences 12.pozīcijā, turklāt astotā vieta ir jau piecu uzvaru attālumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!