Foto: F64

"VEF Skola" galvenais treneris Raimonds Feldmanis arī šovasar strādās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā Ņūorleānas "Pelicans" treneru kolektīvā, vēsta "VEF Skola" valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Lauva.

Pašlaik 36 gadus vecais Feldmanis jau pērnvasar strādāja NBA Vasaras līgā "Pelicans" komandā, kļūstot par pirmo latviešu speciālistu, kurš ticis pie šādas iespējas.

"Feldmanis nu jau kārtējo reizi dosies uz NBA Vasaras līgu "Pelicans" sastāvā kā galvenā trenera Kevina Hensona asistents. Šoreiz viņš būs kopā ar komandu no pirmās līdz pēdējai dienai - no 1. līdz 17. jūlijam," tviterī raksta Lauva.

Savukārt jūnija sākumā Feldmanim būs iespēja desmit dienas stažēties pie Turcijas kluba Stambulas "Anadolu Efes" galvenā trenera Ergina Atamana, kura vadītā komanda tobrīd spēlēs izslēgšanas turnīrā.

Feldmanis kopš 2014. gada strādā par "VEF Skola" galveno treneri, bet no 2015 .gada viņš ir arī "VEF Rīga" treneru kolektīvā. Tāpat Feldmanis strādājis ar dažāda vecuma Latvijas jauniešu izlasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!