Foto: DELFI.lt
Lietuvas Basketbola līgā (LKL) ar uzvaru trenera amatā debitēja Artūrs Štālbergs, kura vadītie LKL vicečempioni Paņevežas "Lietkabelis" ar Žani Peineru sastāvā ar 92:85 (23:25, 21:20, 21:14, 27:26) pieveica Utenas "Juventus".

Peiners, kurš tikai pagājušajā nedēļā atgriezās no Eiropas čempionāta finālturnīra, savā pirmajā mačā "Lietkabelis" rindās izcēlās ar 14 punktiem. Latvijas izlases spēlētājs laukumā devās "Lietkabelis" pamatsastāvā, realizēja abus trīspunktu metienus, kā arī trīs no septiņiem divpunktu metieniem un abus soda metienus. Viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles.

LKL šogad spēlēs vēl vairāki Latvijas basketbolisti. "Nevežis" rindās redzēsim Robertu Stumbri, "Pieno Žvaigždes" komandā spēlēs viens no Latvijas izlases kandidātiem Artūrs Ausējs, "Dzūkija" sastāvā ir centra spēlētājs Andrejs Šeļakovs, bet Kārli Apsīti redzēsim "Vytautas" formā.

Jubilejas, 25. LKL čempionāta pirmajā posmā visas 10 komandas aizvadīs četru apļu turnīru, kas noslēgsies 2018. gada 25. aprīlī. Trīs dienas vēlāk astoņas labākās komandas uzsāks izslēgšanas turnīru, bet LKL finālsērija līdz četrām uzvarām sāksies 3. jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!