Foto: LETA
Svētdien, 5. jūnijā, banka "Citadele" organizēja lielāko Kristapa Porziņģa fanu tikšanos, kura laikā Rīgā pulcējās 250 jaunieši no 41 Latvijas pilsētas, portālu "Delfi" informēja bankas pārstāvji.

Olimpiskā sporta centra basketbola zālē pulcējās 10 līdz 14 gadus veci zēni un meitenes no dažādām sporta skolām un basketbola klubiem.

Jauniešiem bija iespēja dzirdēt Kristapa Porziņģa stāstīto par viņa gaitām ASV, uzdot jautājumus, saspēlēties ar viņu un kopā nofotografēties, portālu "Delfi" informēja pasākuma organizatori.

"Man patīk būt kopā ar jauniešiem, kas mīl sportu un basketbolu. Viņi ir pilni ar brīnišķīgu enerģiju. Es aicinu arī citus jauniešus nodarboties ar sportu, trenēties un noticēt saviem spēkiem, nepadoties pie pirmajām grūtībām un īstenot lielas lietas," pasākuma dalībniekiem sacīja Kristaps Porziņģis.

Šī gada sākumā "New York Knicks" komandā spēlējošais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis un banka Citadele uzsāka sadarbību. Kristaps Porziņģis ir Citadeles zīmola vēstnieks, un sadarbības mērķis ir iedvesmot Latvijas iedzīvotājus attīstībai un sasniegumiem.

Kristapa Porziņģa tikšanās ar jaunajiem basketbolistiem ir pirmā lielākā aktivitāte Citadeles un sportista sadarbības ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!