Latvijas basketbola čempionu "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis pēc zaudējuma arī otrajā spēlē Eiropas kausa izcīņā atzina, ka šis turnīrs līmeņa ziņā ir daudz augstāks kā Baltijas līga, vēsta "Ventspils" mājaslapa internetā.

Jau ziņots, ka Eiropas kausa izcīņas H grupas spēlē otrdien "Ventspils" Čehijā ar 57:79 piekāpās "CEZ Nymburk", piedzīvojot otro zaudējumu divās spēlēs.

"Eiropas kauss ir cits līmenis nekā Baltijas līga, kur varam pieļaut dažas kļūdas, bet šeit nē," teica Galvanovskis. "Ļoti slikti iesākām spēli, ātri nokļūstot zaudētājos ar 0:11. Mums ir ļoti jauna komanda un teicu puišiem, ka galvenais spēlē būs mūsu pacietība. Diemžēl pārāk bieži, sevišķi pirmajā puslaikā mēs izdarījām sasteigtus un nesagatavotus metienus, pretinieks mūs apspēlēja ar ātru spēli un vienā brīdī sešas minūtes pēc kārtas nespējām gūt punktus.. Ceru, ka komanda no šī zaudējuma mācīsies."

Tikmēr "CEZ Nymburk" galvenais treneris Muli Kacurins uzsvēra savas komandas labo spēli aizsardzībā izšķirošos brīžos. "Biju ļoti apmierināts ar to, kā mana komanda iesāka spēli. Mūsu atdeve aizsardzībā bija lieliska un noteica toni visai atlikušajai spēlei. Īpaši trešajā ceturtdaļā mums izdevās pārņemt pilnīgu kontroli, pateicoties tieši mūsu aizsardzībai. Uzvarēt Eiropas kausa spēlē ar šādu aizsardzību mani padara īpaši priecīgu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!