Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Maiami "Heat" zvaigznei Krisam Bošam apnicis atbildēt uz jautājumiem par latviešu basketbola talantu Kristapu Porziņģi no Ņujorkas "Knicks".

Jau vēstīts, ka mačā pret "Heat" Porziņģis guva 11 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bloķēja trīs metienus un nopelnīja piecas piezīmes.

Pēc spēles Ziemeļamerikas žurnālisti Bošam, kurš mačā guva 20 punktus, uzdeva jautājumus par Porziņģi. Viņš par to nebija sajūsmā: "Cilvēki man pēdējā laikā daudz jautā par Porziņģi. Ļoti daudz jautājumi par viņu. Porziņģis, Porziņģis, Porziņģis. Viņš ir labs spēlētājs."


Uz jautājumu kā Bošam izdevās latvieti noturēt uz 11 gūtiem punktiem, "Heat" līderis atcirta, ka viņš ir debitants un aptuveni tik daudz punktus Porziņģis gūst vidēji spēlē.

Pats Porziņģis bija ļoti sašutis par sapelnītajām piezīmēm. "Es vēlos būt uz laukuma un palīdzēt savai komandai. Savā ziņā es pievīlu savu komandu. Man jāspēlē gudrāk, jo esmu debitants un man nosvilpj mazos pārkāpumus, kurus pieredzējušajiem spēlētājiem bieži palaiž garām. Man jāizvairās no muļķīgajām piezīmēm," sacīja latvietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!