Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" uzbrucējs Gordons Heivords, kurš sezonas atklāšanas spēlē guva ļoti smagu kājas savainojumu, šajā sezonā, visticamāk, laukumā neatgriezīsies, atsaucoties uz spēlētāja aģentu Marku Bartelšteinu, raksta ESPN.

Jau vēstīts, ka Heivords lauza labo kāju, kad mačā pret Klīvlendas "Cavaliers" neveiksmīgi piezemējās. Spēlētājam jau veikta operācija, bet basketbolista aģents atklāja, ka tā bija veiksmīga.

"Mēs sagaidām, ka viņš pilnībā izveseļosies un atgriezīsies Zvaigžņu spēles spēlētāja cienīgā formā," sacīja Bartelšteins.

Pirms "Celtics" komandas pirmās mājas spēles Heivords no slimnīcas gultas nosūtīja video ziņu Bostonas līdzjutējiem, sakot, ka viņš ir pateicīgs par laba vēlējumiem un ļoti gribētu doties laukumā. "Ar mani viss būs kārtībā. Man sāp, ka nevaru spēlēt savā laukumā. Es ļoti gribētu būt kopā ar komandas biedriem un doties laukumā," teica Heivords.

14. jūlijā vieglā uzbrucēja pozīcijā spēlējošais Heivords parakstīja 128 miljonus dolāru vērtu četru gadu līgumu ar Bostonas "Celtics". Līdz šim Heivords spēlēja Jūtas "Jazz" komandā, tur pavadot sešas sezonas, no kurām četrās kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju Pagājušajā sezonā basketbolists guva vidēji 21,9 punktus spēlē, bet izslēgšanas spēlēs viņa kontā 24,1 punkts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!