Foto: F64
Bijušais Latvijas izlases basketbolists, nu jau bijušais Latvijas čempionvienības "Barons" galvenais treneris Uvis Helmanis aicina masu medijos izskanējušo informāciju par viņa atlaišanu no amata komentēt kluba vadību.

"Es pagaidām negribu neko komentēt, labāk prasiet kluba vadībai - direktoram [Jānim] Pormalim. Taču izskanējusī informācija daļēji ir taisnība," teica Helmanis, gan negribot sīkāk skaidrot radušos situāciju vai atlaišanas iemeslus.

Medijiem ar kluba direktoru Jāni Pormali un kluba īpašnieku Ivo Zonni sazināties nav izdevies, jo abas "Barona" amatpersonas uz tālruņa zvaniem neatbild.

Helmanis iepriekšējā sezonā, vēl būdams spēlētājs, kopā ar "Baronu" kļuva par Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionu, bet vasarā sāka strādāt par treneri un pirms sezonas tika apstiprināts galvenā trenera amatā.

Šosezon LBL čempionātā, kas ir vienīgais turnīrs, kur startē "Barons", komanda Helmaņa vadībā ir izcīnījusi piecas uzvaras un piedzīvojusi sešus zaudējumus, kas vienību ierindo 5. vietā astoņu klubu konkurencē. Pēdējās četrās spēlēs "Barons" ir zaudējis trīs reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!