Foto: Publicitātes foto
Starpsezonā aktīvi turpinot komplektēt sastāvu nākamajai sezonai, basketbola klubs "Jēkabpils" pagarina līgumu ar 2,07 m garo spēka uzbrucēju Pāvelu Veselovu. Gulbenietis "lūšu" rindās aizvadīs jau trešo sezonu, informē "Jēkabpils".

"Esmu priecīgs, ka varēšu atgriezties pazīstamā un foršā vietā. Bija iespējas spēlēt arī ārzemēs, bet es tomēr cerēju, ka saņemšu piedāvājumu no "Jēkabpils". Pozitīvi, ka komandas kodols saglabāsies. Tāpat liels pluss Jēkabpilī ir līdzjutēji, ir daudz patīkamāk atrasties laukumā, jūtot aktīvu fanu atbalstu," lēmumu turpināt sadarbību ar BK "Jēkabpils" komentē Veselovs.

Pāvels Veselovs Latvijas Basketbola līgā pagājušajā sezonā aizvadīja 43 spēles, kur vidēji 26 ar pusi minūtēs guva 11,1 punktu, izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas un atdeva 1,3 rezultatīvās piespēles. Savukārt Baltijas Basketbola līgā uzbrucējs aizvadīja 12 spēles, kur vidēji 26 ar pusi minūtēs savas komandas labā guva 10,5 punktus, izcīnīja 4,9 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva 1,5 rezultatīvas piespēles.

Šonedēļ BK "Jēkabpils" galvenā trenera amatā apstiprināja Igoru Miglinieku un pagarināja līgumu ar saspēles vadītāju Rinaldu Sirsniņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!