Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas basketbola komandā "Jelgava" atgriezies uzbrucējs Andris Justovičs, kurš tādējādi atstājis "Saldus" vienību, vēsta klubs.

Līgums ar basketbolistu noslēgts līdz šīs sezonas beigām.

"Justovičs ir spēlētājs, kurš ir apveltīts ar labu metienu no distances, ko līdz šim arī demonstrējis "Saldus" komandas sastāvā. Plānoju viņu laukumā izmantot vieglā un spēka uzbrucēja pozīcijās. Ceru, ka Justovičs ātri un labi iekļausies mūsu komandā. Ticam, ka jelgavnieka piesaistīšana palielinās komandas izredzes iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā, kā arī piesaistīt vairāk skatītāju tribīnēs mājas spēlēs," izteicās jelgavnieku galvenais treneris Mārtiņš Gulbis.

Pašlaik 25 gadus vecais Justovičs līdz šim savas karjeras laikā no 2006. līdz 2013.gadam pārstāvēja Jelgavas "Zemgali" un pēcāk arī "Jelgavas" krāsas, savukārt 2012./2013.gada sezonu basketbolists izlaida, jo dziedēja krustenisko saišu plīsumu un šosezon atgriezās basketbola apritē, iekļaujoties "Saldus" sastāvā. Basketbolists savas karjeras laikā piedalījies arī Eiropas čempionātā, pārstāvot Latvijas U-20 izlasi.

Šajā sezonā "Saldus" sastāvā jelgavnieks "Aldaris" Latvijas Basketbola līgā (LBL) aizvadīja 16 spēles, caurmērā gūstot 7,3 punktus un izcīnot 2,6 atlēkušās bumbas.

Ar septiņām uzvarām 17 spēlēs "Jelgava" LBL kopvērtējumā ieņem septīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!