Foto: DELFI.ee

Latvijas basketbola čempionu "VEF Rīga" rindās pēc savainojumu izārstēšanas atgriezušies Antans Kavaļausks un Kortnijs Simss, kuri komandai palīdzēs trešdien ULEB Eiropas kausa spēlē.

Kā informē "VEF Rīga", cits "vefietis" Jānis Kaufmanis treniņā guvis ceļgala savainojumu , tā ārstēšanu un rehalibitāciju čempionvienības ārsti paredz ilgstošu. Savukārt veselības problēmu dēļ nespēlējošie Kavaļausks un Simss rītvakar Eiropas kausa spēlē pret Čehijas "CEZ Nymburk" atgriezīsies laukumā.

Treniņā gūtā savainojuma medicīniskās pārbaudes rezultāti Kaufmanim uzrādījuši skrimšļa segmenta atslāņošanos no kaula. Lai to novērstu, nākamnedēļ basketbolistam tiks veikta operācija, atlabšanu no kuras "VEF Rīga" ārsti prognozē līdz četriem mēnešiem.

Savukārt Antanas Kavaļausks, kurš guva muguras savainojumu 6.janvāra spēlē pret "Ņižņij Novgorod", un Kortnijs Sims, kurš pagājušajā nedēļa treniņā guva potītes traumu, jau trenējas kopā ar komandu un treneri plāno abu spēlētāju atgriešanos laukumā jau rītvakara spēlē "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!