Foto: AP/AFP/Scanpix/LETA

Klīvlendas "Cavaliers" sākumsastāva spēlētājs Ērls Smits ceturtdien nepiedalījās Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pret Filadelfijas "76ers" komandu, jo izcieta vienas spēles diskvalifikāciju par to, ka iemeta ar zupas šķīvi galvenā trenera asistentam, vēsta ESPN.

Vienā no ēdienreizēm Smitam izcēlies konflikts ar Deimonu Džonsu un basketbolists trenera palīgam esot iesviedis ar zupas šķīvi, par ko no komandas saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju.

Džonss ir bijušais "Cavaliers" spēlētājs, bet kopš 2014. gada darbojas treneru korpusā, kur ir viens no galvenā trenera Tairona Lū palīgiem.

Aizsagrs Smits šosezon 59 spēlēs guvis vidēji 8,3 punktus un izcīnījis 3,0 atlēkušās bumbas, būdams "Cavaliers" sākumsastāva spēlētājs.

Gaidāms, ka piektdien Smits jau varēs piedalīties "Cavaliers" treniņā un dosies laukumā arī nākamajā spēlē pret Denveras "Nuggets".

Filadelfijas vienība bija zaudējusi 11 iepriekšējos dueļos pret "Cavaliers" komandu, ceturtdien pārtraucot savu neveiksmju sēriju.

"Cavaliers" vienību no zaudējuma neglāba Lebrona Džeimsa 30 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles.

Klīvlendas komanda ar 36 uzvarām 61 spēlē ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!