Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks" diezgan aktīvi mēģina aizmainīt ilggadējo komandas līderi Karmelo Entoniju uz citu komandu, lai varētu savu nākotnes sastāvu veidot ap latvieti Kristapu Porziņģi, vēsta portāls "sports.yahoo.com".

Lai arī "Knicks" komandai nepieciešama Entonija piekrišana maiņas darījumam, šobrīd izskatās, ka abas puses vēlas pārtraukt sadarbību, kas aizvadītajos gados nav nesusi cerētos augļus.

Sākotnēji "Knicks" piedāvāja Entoniju iemainīt pret Klīvlendas "Cavaliers" spēka uzbrucēju Kevinu Lavu, tomēr Klīvlendas komanda šādu darījumu nevēlējās veikt. Ņujorkas komandas prezidents Fils Džeksons līdz NBA maiņu darījumu termiņa beigām ir noskaņojies atrast Entonijam jaunas mājas.

Kā portālam "sports.yahoo.com" pavēstīja avoti, tad interesi par Entoniju izrāda Losandželosas "Clippers" un Bostonas "Celtics". "Celtics" komandas piedāvājums "Knicks" vadībai varētu būt saistošāks, jo Bostonas komandā ir vairāk jaunu un talantīgu spēlētāju, tāpat bostonieši var piedāvāt arī savas NBA drafta izvēles tiesības.

Šajā sezonā Entonija alga ir 24,6 miljoni dolāru, bet nākamo divu sezonu laikā viņa alga būs 54 miljoni. Viņš šosezon ir rezultatīvākais "Knicks" spēlētājs, vidēji mačā gūstot 22,7 punktus un izcīnot 6,1 atlēkušo bumbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!