Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks pēc zaudējuma Orlando "Magic" pieļāva iespēju, ka viņa vadītie basketbolisti vienkārši nespēj augstā līmenī spēlēt aizsardzībā.

Jau vēstīts, ka "Knicks" pirmdien, spēlējot bez latvieša Kristapa Porziņģa, ar rezultātu 103:115 (32:33, 27:34, 21:25, 23:23) zaudēja Orlando "Magic".

"Es nedomāju, ka spēlētāji necenšas spēlēt aizsardzībā. Varbūt mēs vienkārši nespējam to izdarīt. Es nezinu," pēc spēles sacīja Hornačeks, kuru citēja ESPN. "Mums ir jāatrod risinājums. Varbūt vairāk jādod spēlēt citiem spēlētājiem. Mums, iespējams, būs jāpamaina pamatsastāvs."

Savukārt "Knicks" komandas ilggadējais līderis Karmelo Entonijs pauda cerību, ka Hornačeks ar saviem izteikumiem negrasās padoties. Viņš mēģinās parunāt ar treneri, lai saprastu, kāpēc viņš šādi izteicās.

"Ceru, ka viņš nav padevies. Tikpat labi es varētu sakravāt savas mantas un padoties. Mums jāturpina strādāt, jāpievērš uzmanība pamatelementiem. Esmu šajā līgā jau ilgu laiku, un dažreiz nākas spert soli atpakaļ un atgriezties pie trenera tāfeles," sacīja Entonijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!