Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks" esot satraukta par to, cik nopietns var izrādīties latvieša Kristapa Porziņģa potītes savainojums, vēsta portāla "SB Nation" žurnālists Kristians Vinfīlds.

Jau vēstīts, ka Porziņģis potītes traumas dēļ nespēja pabeigt maču pret Klīvlendas "Cavaliers". Pirmā puslaika izskaņā viņš izmežģīja potīti, kad uzkāpa uz kājas komandas biedram Villijam Ernangomesam.

Kā vēsta "SB Nation" žurnālists, tad "Knicks" organizācija esot satraukta par šo savainojumu, jo pastāv iespēja, ka viņš varētu būt ieplēsis potītes saites. Pēc spēles Porziņģis bija uzvilcis īpašu zābaku, kas paredzēts šādiem savainojumiem.

"Knicks" komandas galvenais treneris Džefs Hornačeks uzsvēra, ka lielāka skaidrība par traumas nopietnību būs tikai pēc piektdien veiktajām pārbaudēm.

Savukārt Porziņģis atzina, ka viņš vēl cerēja atgriezties laukumā, tomēr sajūtas esot bijušas pārāk nepatīkamas. "Sāpes bija pārāk lielas. Potīte bija piepampusi, tomēr ceru, ka nav tik slikti kā izskatās," pēc mača medijiem teica latvietis.

Šosezon Porziņģis izlaidis astoņas spēles Ahilleja cīpslas traumas dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!