Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā ceturtdien ilgi gaidīto Lebrona Džeimsa atgriešanos Klīvlendas "Cavaliers" rindās aptumšoja Ņujorkas "Knicks" basketbolisti. "Karaļa Džeimsa" atgriešanās mačā "Knicks" viesos ar 95:90 uzvarēja "Cavaliers".

Viens no šī brīža pasaules labākajiem basketbolistiem Džeimss savu profesionālo karjeru uzsāka tieši Klīvlendā, kurā nospēlēja septiņas sezonas, bet pēc tam pārgāja uz Maiami "Heat". Ar Maiami komandu Džeimss divas reizes kļuva par NBA čempionu, bet jūlijā viņš paziņoja, ka atgriežas Klīvlendā.

"Cavaliers" pēdējā ceturtdaļā spēja samazināt deviņu punktu deficītu līdz 85:88, taču 48 sekundes pirms pamatlaika beigām svarīgus divus punktus guva "Knicks", praktiski izšķirot mača likteni. Uzvarētājiem 25 punktus guva Karmelo Entonijs, bet pa 12 punktiem Džeisons Smits un Aimens Šamperts. "Cavaliers" sastāvā 22 punktus guva Kairijs Irvings, 19 punktus – Kevins Lavs, bet Džeimss guva 17 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, taču pieļāva astoņas kļūdas un realizēja tikai piecus no 15 metieniem no spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!