Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā kārtējo zaudējumu piedzīvoja bez Kristapa Porziņģa spēlējošais Ņujorkas "Knicks", kas ar 87:111 piekāpās Portlendas "Trail Blazers".

"Trail Blazers" tā bija astotā uzvara pēc kārtas, un komandai tā ir garākā panākumu sērija kopš 2014. gada, kad tika izcīnītas deviņas uzvaras pēc kārtas. Savukārt "Knicks" piedzīvoja piekto neveiksmi pēc kārtas un 13. zaudējumu pēdējos 14 mačos.

Realizējot astoņus trīspunktniekus, rezultatīvākais uzvarētājiem ar 37 punktiem bija Damjans Lilards. Vēl 19 punktus "Trail Blazers" labā guva Sīdžejs Makolums, bet "Knicks" rindās ar "double double" izcēlās Enešs Kanters (18 punkti un 11 atlēkušās bumbas). Turku centram tas bija 32. "double double" šajā sezonā, bet rezultatīvākais Ņujorkas komandā ar 19 punktiem bija Tims Hārdevejs juniors.

Atgādinām, ka Porziņģis pirms mēneša guva smagu ceļgala traumu, kas liegs viņam spēlēt daudzus mēnešus. Pēc Porziņģa traumas gūšanas "Knicks" uzvarējusi vienā no deviņām spēlēm.

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Knicks" ar 24 uzvarām un 41 zaudējumu ieņem 11. vietu, bet reāli vairs nekandidē uz iekļūšanu "play off" turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!