Foto: F64

Ar 22 gūtiem punktiem gada noslēdzošajā Ungārijas sieviešu basketbola čempionāta spēlē sestdien izcēlās latviete Ieva Kubliņa, bet viņas pārstāvētā Ģēras "Hat-Agro UNI" vienība savā laukumā ar 88:64 (16:18, 29:14, 27:22, 16:10) uzvarēja Miškolcas "Work Force" basketbolistes.

Laukumā pavadīto 23 minūšu laikā Kubliņa realizēja septiņus no deviņiem divpunktu metieniem, abus tālmetienus un abus soda metienu mēģinājumus.

Latviete kļuva par mača rezultatīvāko spēlētāju.

Vēl Kubliņas kontā četras atlēkušās bumbas un 30 efektivitātes koeficienta punkti, kas arī bija labākais rādītājs komandā.

Savukārt piecus punktus gada pēdējā spēlē ceturtdien guva latviete Aija Brumermane, kuras pārstāvētā "Bacsbasket" komanda ar 71:50 (19:13, 21:21, 18:5, 13:11) viesos pārspēja "Cegledi" vienību.

Brumermane laukumā pavadīto 12 minūšu laikā realizēja divus no četriem divpunktu metieniem un vienīgo soda metienu, kā arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un iekrāja septiņus efektivitātes koeficienta punktus.

Čempionāta kopvērtējumā "Hat-Agro UNI" vienība ar 12 uzvarām 15 spēlēs ieņem otro vietu, savukārt "Bacsbasket" komanda ar astoņiem panākumiem atrodas piektajā pozīcijā.

Kā ziņots, valsts slavenākajā klubā Šopronas "UNIQA Euroleasing" sezonas pirmo pusi aizvadīja Anita Teilāne, tomēr decembrī abas puses lēma par līguma laušanu.

"Hat-Agro UNI" komanda šosezon sacenšas arī FIBA Eirolīgas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!