Foto: LETA

Zaudējumu arī otrajā VTB Vienotās līgas pusfināla sērijas spēlē sestdien piedzīvoja latviešu basketbolista Riharda Kuksika pārstāvētā "Ņizņij Novgorod" vienība, ko trenē Latvijas speciālisti Ainars Bagatskis, Artūrs Štālbergs un Oskars Ernšteins, ar 77:97 (21:23, 17:29, 15:20, 24:25) izbraukumā piekāpjoties Krievijas superklubam Maskavas CSKA.

Kuksiks laukumā pavadīja 14 minūtes un 50 sekundes, kuru laikā guva trīs punktus, realizējot vienu no diviem tālmetieniem, bet netrāpot divus divpunktu metienus.

Tāpat latvietis savāca divas atlēkušās bumbas un nopelnīja divas piezīmes.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 20 punktiem bija Sonijs Vīmss, bet pa 15 punktiem pievienoja regulārā čempionāta vērtīgākais spēlētājs Nando de Kolo no Francijas, serbu saspēles vadītājs Milošs Teodosičs un amerikānis Ārons Džeksons.

Savukārt "Ņižņij Novgorod" rindās ar 15 punktiem izcēlās amerikānis Terenss Kinsijs, bet ar 14 punktiem un desmit bumbām zem groziem atzīmējās Trejs Tompkinss.

Kā zināms, pirmajā mačā ceturtdien "Ņižņij Novgorod" viesos zaudēja ar 79:86. Līdz ar to sērijā līdz trim uzvarām tā tagad atrodas iedzinējos ar 0-2.

Otrajā pusfināla sērijā pašlaik Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" komanda cīnās neizšķirti 1-1 ar Maskavas apgabala "Himki".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!