Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas basketbola tiesnesis Oļegs Latiševs šogad tiesās ULEB Eirolīgas "Final Four" turnīrā, kas maija sākumā notiks Stambulā.

Latiševs Eiropas prestižāko vīriešu basketbola klubu sacensību finālturnīru tiesās otro reizi. Pirmo reizi viņš to darīja 2010.gadā, kad kļuva par pirmo Latvijas tiesnesi kopš neatkarības atjaunošanas, kurš apkalpojis ULEB Eirolīgas "Fina Four" finālturnīru.

Latiševs šogad kļūs arī par pirmo Latvijas basketbola tiesnesi pēc valsts neatkarības atjaunošanas, kurš tiesās pasaules nozīmīgākajā sporta notikumā – Londonas Olimpiskajās spēles.

Kopumā ULEB Eirolīgas "Final Four" turnīrā tiesās astoņi tiesneši – turki Receps Ankarali un Tolga Sahins, soms Karls Jungebrands, Luidži Lamonica no Itālijas, vācietis Roberts Lotermosers, Hosē Martins no Spānijas, Sretens Radovičs no Horvātijas.

ULEB Eirolīgas "Final Four" pusfinālā 11.maijā Maskavas Krievijas komanda Maskavas CSKA tiksies ar Atēnu “Panathinaikos” no Grieķijas un Spānijas vienība Barselonas “Regal” spēkosies ar vēl vienu grieķu klubu Pireju “Olympiakos”.

13.maijā notiks spēle par trešo vietu un fināls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!