Foto: F64
Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Zenta Meļņika iedzīvojusies pleca saišu plīsumā, kā rezultātā viņai nāksies izlaist visu sezonu, noskaidroja aģentūra LETA.

Pirms šīs sezonas Meļņika pievienojās Grieķijas augstākās līgas klubam Atēnu "Athinaikos", tomēr nesen atsvaidzinājusi pirms kāda laika gūtu pleca traumu, ieplēšot tā saites. Līdz ar to nepieciešama operācija, bet atveseļošanās ilgs aptuveni sešus mēnešus. Sava jaunā kluba rindās Latvijas basketboliste tā arī nepaguva debitēt.

"Pašlaik esmu lielā stresā, jo izskatās, ka visai sezonai ir pārvilkta pāri svītra. Žēl tik agri karjerā zaudēt pilnu sezonu," izteicās 23 gadus vecā basketboliste. "Pagaidām nevar prognozēt, vai pagūšu atgriezties laukumā kaut vai uz čempionāta izslēgšanas mačiem. Pagājušajā gadā lielu daļu sezonas pazaudēju, jo nebija nokārtoti dažādi papīri un dokumenti, bet tagad šī trauma. Nezinu, kas vispār būs tālāk."

"Cenšos koncentrēties uz to, lai nenokārtu degunu un pēc operācijas savestu sevi kārtībā. Cerams, ka pēc šī laika karjerā nāks veiksmīgāks posms," uzsvēra Meļņika.

Šogad centra uzbrucēja Meļņika debitēja Latvijas pieaugušo izlasē, palīdzot tai sesto reizi pēc kārtas kvalificēties Eiropas čempionāta finālturnīram. Pati basketboliste sešu maču laikā caurmērā guva 5,7 punktus un izcīnīja 5,3 atlēkušās bumbas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!