Latvijas Basketbola līgas (LBL) jaunpienācējs "Ogre" mainījis nosaukumu un turpmāk sacensībās startēs kā "Ogre/Kumho Tyre", vēsta "ogresnovads.lv".

Tagad basketbola kluba nosaukumā iekļuts arī viens no atbalstītājiem "Kumho Tyre" - Dienvidkorejā dibināts riepu ražošanas un pārdošanas uzņēmums, kuram ir pārstāvniecība arī Latvijā.

"Manuprāt, mūsu firmas atbalsts BK "Ogre" ir sociāls projekts - tas ir atbalsts augošai komandai, kas sevi ir apliecinājusi," "Kumho Tyre" pārstāvis Jānis Amoliņš. "Mūsu uzstādījumi kluba basketbolistiem ir elastīgi - ir svarīgi, lai rezultāts būtu labs, šobrīd nav runa par kādu konkrētu augstu vietu. Mums ir arī svarīgi, lai cilvēki nāktu skatīties spēles. Sadarbība turpināsies neatkarīgi no rezultāta."

Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Artūrs Mangulis pauda gandarījumu par spēcīga sponsora piesaisti Ogres basketbola klubam, atgādinot, ka finansējums basketbola komandu pastāvēšanai un attīstībai ir ļoti svarīgs komponents. "Mums Ogrē šobrīd ir izdevies basketbolu ievadīt labā gultnē, turpinot Ogrē izveidotās basketbola tradīcijas. Paldies vietējiem uzņēmējiem, kuri mūsu novadā atbalsta sporta veidus, t.sk, basketbolu. Esmu pārliecināts - rezultāti basketbola komandai būs, un ir labi ka pastāv konkurence - tā liek cīnīties un gūt augstākus sasniegumus," uzsvēra Mangulis.

Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents Valdis Voins norādīja, ka Ogre ir īstā vieta, kur spēlēt basketbolu - pie šādas atziņas LBS vadītājs nonācis, redzot BK "Ogre" mērķtiecīgo virzību uz izaugsmi, uz augstākiem sasniegumiem. Voins atzina, ka Ogres piemērs, komandai izvirzoties augstākajā līgā un turpmākajai attīstībai piesaistot jaunas nozares sponsoru, ir ļoti pozitīvs, un solīja arī LBS atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!