Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas "Cavaliers" zvaigzne Lebrons Džeimss sadusmojies uz bijušo NBA spēlētāju Čārlzu Bārkliju, kurš viņu kritizēja televīzijas raidījumā "Inside the NBA", raksta ESPN.

Raidījumā Bārklijs kritizēja Džeimsu par to, ka viņš pauda savu neapmierinātību ar komandas vadības darbu. Džeimss uzskata, ka komandai vajadzīgs vēl viens saspēles vadītājs, taču Bārklijs uzsvēra, ka viņam jāpatur sašutums pie sevis un jāsāk spēlēt pašam. "Klīvlendas "Cavaliers" devusi viņam visu, ko viņš vēlējies. "Cavaliers" komandas spēlētājiem ir lielākās algas līgā. Viņš ir labākais spēlētājs pasaulē, taču izskatās, ka viņš pats vairs nevēlas cīnīties," sacīja Bārklijs.

Lai arī Džeimss bieži vien uz Bārklija kritiku nav atbildējis, tomēr šoreiz "Cavaliers" zvaigzne nespēja savaldīties.

"Es neļaušu viņam šādi izrādīt necieņu pret mani," sacīja Džeimss, kurš turpinājumā uzskaitīja Bārklija sastrādātos nedarbus. "Es nekad neesmu nevienu izmetis cauri logam, es nekad neesmu uzspļāvis bērnam, man nekad nav bijis parāds Lasvegasas kazino."

"Es visu savu karjeru ar godu esmu pārstāvējis NBA. 14 gadu laikā ne reizi neesmu iekūlies nepatikšanās, un vienmēr esmu cienījis šo spēli," uzsvēra Džeimss. "Esmu šeit, lai uzvarētu spēles un palīdzētu saviem komandas biedriem."

Tāpat Džeimss uzsvēra, ka viņš NBA Zvaigžņu spēles nedēļas nogalē nevēlēsies satikties ar Bārkliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!