Foto: F64

Latvijas basketbola klubā "Liepāja/Triobet" nākamajā sezonā spēlēs līdzšinējais Latvijas Universitātes (LU) komandas līderis Ingars Aizpurs, turklāt Liepājā paliek arī Jānis Antrops un Arnolds Helmanis, informē komanda.

22 gadus vecais basketbolists pagājušajā sezonā "Aldaris" Latvijas Basketbola līgā (LBL) bija Latvijas Universitātes labākais punktu guvējs (12,4 punkti mačā) un cīnītājs par atlēkušajām bumbām (5,1). Viņa rēķinā arī 2,8 rezultatīvas piespēles (dalīta pirmā vieta komandā) un 1,3 pārtvertās bumbas. Liepājas komanda ar tās galveno treneri Uvi Helmani ierindā ir cerības pilna sagaidīt tikpat labu sniegumu no šī basketbolista arī spēlējot Liepājā.

Tāpat uz nākošo sezonu ir pagarināts līgums ar 23 gadus veco Liepājas uzbrucēju Arnoldu Helmani, kurš Latvijas Basketbola līgas pagājušajā sezonā piedalījās 41 spēlē un vidēji guva 6,6 punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Baltijas Basketbola līgā (BBL) spēlētājs iemeta 6,9 punktus un izcīnīja 3,4 bumbas zem groziem.

Darbu Liepājā turpinās arī 24 gadus vecais uzbrucējs Jānis Antrops, kurš iepriekšējās sezonas 38 LBL mačos izcēlās ar 8,5 punktiem, tāpat viņa rēķinā 2,9 atlēkušās bumbas un 1,6 piespēles. Viņš bija viens no labākajiem komandas tālmetienu speciālistiem, sezonas gaitā iemetot 55 no 150 trejačiem (36,7%). Savukārt BBL ietvaros Antrops izcēlās ar 7,3 punktiem un 3,1 atlēkušo bumbu, kā arī 46,3% tālmetienu (19/41 – 14 spēlēs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!